Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών, Λογιστικής ή Πληροφορικής – Προσφορά έως και 35%


a1

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών, Λογιστικής, Πληροφορικής – Προσφορά έως και 35% για το καλοκαίρι!

idiaitera-mathimata-agglikwn-prosfora-noemvriou-2013

Ψάχνετε για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, Λογιστικής ή Πληροφορικής όπου τα δίδακτρα να είναι οικονομικά και προσιτά; Αξιοποιείστε άμεσα τις χαμηλές τιμές μας και κερδίστε έκπτωση έως και 35%. Κλείστε τα μαθήματά σας άμεσα.

Συγκεκριμένα η προσφορά μας αφορά την εκμάθηση Αγγλικών ή Λογιστικής ή Πληροφορικής με ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας ή οnline. Όσοι κλείσετε μαθήματα Αγγλικών ή Λογιστικής μέσα στον Ιούνιο, θα έχετε έκπτωση έως και 35%! Η προσφορά αφορά ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, Πληροφορικής, Λογιστικής ή Νέων Ελληνικών από 2 έως 3 άτομα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι o καθηγητής Αγγλικών, Πληροφορικής & Λογιστικής είναι έμπειρος στο χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων με πολλές ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό του.

Επίσης να τονίσουμε ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέχουμε είναι εξατομικευμένα τόσο στα Αγγλικά για ενήλικες όσο και στα Αγγλικά για παιδιά. Το πρόγραμμα, η ύλη και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις ώστε το μάθημα Αγγλικών να γίνεται εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά.

Για λεπτομέρειες στις τιμές τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας ένα email. Κάθε εβδομάδα τρέχουν νέες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, αξιοποιείστε τη δικιά σας οικονομική προσφορά άμεσα, αξιοποιείστε την έκπτωση!

  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2241066304, κιν.: 6946283008, 6937026154
  • Ηλ. ταχυδρομείο: echrysis@sch.gre_chrisis@hotmail.com
  • Skype: Manos888
  • ICQ: 39689247
  • E-fax: 700 700 9121
  • ή απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

Φιλικά,
Emmanouil Chrysis
Εμμανουήλ Χρύσης

Kαθηγητής Αγγλικών και υπεύθυνος οργάνωσης
και συντονισμού των ιδιαιτέρων μαθημάτων

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.