ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


Ποια μέθοδος ακολουθείται;

Τρόπος διδασκαλίας:

Οι μαθητές έρχονται καθημερινά με τα βιβλία τους για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σχολείου τους. Προσφέρουμε ένα άνετο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, όπου κάθε παιδί ασχολείται με τα δικά του μαθήματα. Εξειδικευμένοι καθηγητές και με πείρα στον παιδαγωγικό τομέα, αναλαμβάνουν να εξηγήσουν το μάθημα σε κάθε παιδί εξατομικευμένα, να επιλύσουν τις απορίες του, να το βοηθήσουν να μελετήσει και να το ελέγξουν. Στα διαλείμματα και στο τέλος της μελέτης, το παιδί έχει τη δυνατότητα να απασχοληθεί στο χώρο δραστηριοτήτων.

  • Τετράωρη αποδοτική μελέτη
  • Σύγχρονο, φιλικό και άνετο περιβάλλον
  • Εκπόνηση εργασιών και επαναλήψεις
  • Προετοιμασία για τα διαγωνίσματα
  • Μελέτη ξένων γλωσσών
  • Τακτική επικοινωνία με τους γονείς
  • Δανειστική βιβλιοθήκη
  • Παιδαγωγικά παιχνίδια
  • Χειροτεχνίες
  • Επιτραπέζια παιχνίδια
  • Puzzles
  • Καλλιτεχνική-εικαστική δραστηριότητα
  • Χρηση διαδικτύου
  • Δημιουργική απασχόληση

Πρωτοπορία στην Διδασκαλία Ενηλίκων

Η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σήμερα είναι πολύ διαφορετική από ότι θυμούνται όσοι προσπάθησαν να την μάθουν στο παρελθόν και αντιμετώπισαν την παραδοσιακή τάξη.

Οι ενήλικες ειδικότερα, χρειάζονται μια προσέγγιση που θα τους βοηθήσει να μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα και να τους εκπαιδεύσει στην τέχνη της επιτυχημένης επικοινωνίας μέσω της ξένης γλώσσας και όχι απλά στην στείρα μέθοδο της επεξήγησης κανόνων, της μετάφρασης και της αποστήθισης λεξιλογίου.

Προσέγγιση & Mεθοδολογία

Οι εξελίξεις στην έρευνα για επιτυχημένη εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μας έχει οδηγήσει σε νέες τεχνικές που βοηθάνε στην άμεση χρήση κάθε καινούργιου γλωσσικού στοιχείου που παρουσιάζεται και που λαμβάνουν υπ’όψη την ηλικία και του στόχους του κάθε ενήλικα σπουδαστή.

Η φιλοσοφία μας έχει σαν πηγή έμπνευσης τις αρχές της ανδραγωγίας (σε αντίθεση με την παιδαγωγική), δηλαδή την προσέγγιση που αρμόζει στην εκπαίδευση ενηλίκων, είτε σε ομάδες, είτε σε περιβάλλον ατομικής διδασκαλίας.   Σύμφωνα με αυτές τις αρχές, επιβάλεται η συμμετοχή των εκπαιδευομένων σε όλα τα στάδια της διδακτικής διαδικασίας έτσι ώστε να ανακαλύπτουν την γνώση μέσα από περιεχόμενο που τους αφορά και να απελευθερώνονται από τον φόβο του λάθους.

Η προσέγγιση καλύπτει άμεσες επικοινωνιακές ανάγκες
Η γλώσσα μαθαίνεται καλύτερα μέσα από την ίδια την επικοινωνία και όχι μέσω αποστήθισης κανόνων
Η χρήση αυθεντικών πηγών είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά
Η διδακτέα ύλη είναι ελαστική επιτρέποντας στους ενήλικες να βελτιωθούν σε τομείς που έχουν ανάγκη ή τους ενδιαφέρουν ιδαιαίτερα.
Η εκπαίδευση σε στρατηγικές μάθησης είναι κύριος εκπαιδευτικός στόχος, έτσι ώστε ο κάθε σπουδαστής να αποκτήσει εργαλεία που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει και μόνος του να βελτιώνει τις γνώσεις του ακόμη και μετά το πέρας του διδακτικού του προγράμματος
Το διδακτικό υλικό και οι δραστηριότητες στην τάξη είναι ενδιαφέροντα, ευχάριστα και ενθαρρύνουν την συμμετοχή
Η ευχέρεια στον προφορικό λόγο είναι ιδιαίτερα σημαντική και από την πρώτη κιόλας ημέρα χρησιμοποιούνται δραστηριότητες που την βελτιώνουν

Οι καθηγητές μας

Εκτός από τις πτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές, όλοι οι καθηγητές έχουν περάσει στάδια επιμόρφωσης για την διδασκαλία ενηλίκων και έχουν πλούσια και ευρεία εμπειρία στην διδασκαλία ομάδων ή ατόμων.

E.C.C.E. LOWER ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΤΟΥ MICHIGAN

Το πτυχίο Examination for the Certification of Competency in English είναι επίσημο πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας
σε επίπεδο B2. Απονέμεται από το Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Michigan, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών στον τομέα της γλωσσικής έρευνας, που διαθέτει πολύχρονη πείρα στη δημιουργία και ανάπτυξη μεγάλης ποικιλίας εξετάσεων για την Αγγλική γλώσσα, όπως οι εξετάσεις για το πτυχίο Proficiency.

Το πτυχίο E.C.C.E.είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος ως πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Σχετική απόφαση έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π. αριθ. Φύλλου 3/13.2.1996. Το πτυχίο Competency αναγνωρίζεται και από τον ιδιωτικό τομέα (π.χ. αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία, ιδιωτικές τράπεζες, ναυτιλιακές εταιρείες, ασφαλιστικές εταιρείες, κλπ.) ως πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ – LOWER ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Πρόγραμμα Περιεχόμενο Ώρες Μήνες Δίδακτρα
LOWER Basic Βασική προετοιμασία για το LOWER 200 8 95 € / μήνα
Γρήγορη προετοιμασία για το LOWER 100 4 95 € / μήνα
LOWER Plus Επανάληψη ύλης & Practice tests 75 2 290 €

Επόμενη έναρξη τμημάτων: Ιανουάριος 2010

Τα ανωτέρω δίδακτρα αναφέρονται στα κανονικά μας τμήματα, με αριθμό σπουδαστών πάνω από τέσσερις.
Για τμήματα με μικρότερο αριθμό σπουδαστών,
τα μηνιαία δίδακτρα διαμορφώνονται ως εξής:
– Τμήματα 4 ατόμων, 110 €
– Τμήματα 3 ατόμων, 125 €
– Τμήματα 2 ατόμων, 155 €
– Τμήματα 1 ατόμου (ιδιαίτερα), 245 €

  • Τα δίδακτρα καταβάλλονται ως εξής:
  • Mε την κατάθεση της αίτησης, για την κράτηση της θέσης, ποσό εγγραφής 50 € και προκαταβολή 50 €.
  • Το υπόλοιπο ποσό της 1ης δόσηςι στο 3ο μάθημα.
  • Για τα πολύμηνα προγράμματα, η εξόφληση των υπολοίπων δόσεων γίνεται μέχρι την 10η ημέρα κάθε επόμενου μήνα.

– Υπερεντατικά μαθήματα (8 μήνες)
– Ομοιογενή τμήματα ενηλίκων
– Δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης

“ Τμήματα Πρωϊνά – Απογευματινά ”

“ Έναρξη νέων τμημάτων όλο το χρόνο! ”

Πιστοποίηση
· Τιμή Εξετάσεων Lower (ECCE of Michigan University): 150 €

“ Οι Εξετάσεις διεξάγονται τους μήνες Μάϊο & Δεκέμβριο ”

  • Μάθετε περισσότερα για τις τρέχουσες προσφορές και όλα μας τα προγράμματα …
  • Σχολιάστε

    Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.