Η φιλοσοφία μας


The Homeschool.com Affiliate Program
Rhodes Blogs

Στην εποχή μας που οι εξελίξεις και οι ανακατατάξεις στον επιχειρηματικό χώρο, καθώς και η τεχνολογική εξέλιξη πραγματοποιούνται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, η αξιοπιστία και η ταχύτητα της πληροφορίας μέσα από μια σωστή οργάνωση και επίβλεψη, σε συνδυασμό με την ορθή καθοδήγηση σε επίπεδο διοίκησης, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία και την εξέλιξη της κάθε επιχείρησης.

Το φροντιστήριό μας έχοντας συνεχόμενα σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σκοπό έχει να καλύπτει αξιόπιστα τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου προσφέροντας την αρτιότερη πρόταση για την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία κάθε επιχείρησης.

Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις στο χώρο της Παιδείας έχουν καταστήσει επιτακτική ανάγκη το σωστό εκπαιδευτικό σχεδιασμό, ο οποίος θα οδηγεί στα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Η προσεκτική επιλογή του φροντιστηρίου λοιπόν που θα σταθεί κύριος αρωγός στις προσπάθειες των μαθητών να εκπληρώσουν τα όνειρά τους αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα σε αυτή την πορεία.

Οι σύγχρονες απαιτήσεις για άριστη γνωστική κατάρτιση, κριτική και δημιουργική σκέψη, μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό μάς ωθούν να αντιμετωπίζουμε κάθε νέα σχολική χρονιά εξοπλισμένοι με ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε γονείς και μαθητές. Με συνεχείς ανανεώσεις και εκσυγχρονισμό στα μέσα διδασκαλίας, ώστε τα παιδιά να αποκτούν βιωματική μάθηση, με προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας και ολοκληρωμένο προγραμματισμό για τη διδασκαλία της ύλης, ώστε να ελαχιστοποιείται το άγχος των μαθητών, με στενή συνεργασία με τους γονείς και προπάντων με πραγματική αγάπη και μεράκι για το λειτούργημά μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε την κατάλληλη «στρατηγική», που οδηγεί στην υλοποίηση των οραμάτων των παιδιών.

Σε μιαν κοινωνία λοιπόν γεμάτη προκλήσεις, αλλαγές και καινοτομίες η Εκπαίδευση οφείλει να γαλουχεί τους νέους όχι μόνο προσφέροντάς τους τη δύναμη της γνώσης αλλά καλλιεργώντας και την κρίση, το χαρακτήρα και τις κλίσεις τους. Το φροντιστήριό μας ευελπιστούμε ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

H προσέγγισή μας βασίζεται στη φιλοσοφία της στενής σχέσης μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες της και της ουσιαστικής κατανόησης των αναγκών τους.

Ο Χάρτης των Αρχών μας

Η «Αγάπη» προς τον εαυτό μας και προς τον συνάνθρωπο μας είναι το απαραίτητο συστατικό που καθορίζει τις προθέσεις μας.

H «Γνώση» και η διάκριση είναι τα εφόδια για την υπευθυνότητα των πράξεων μας.

Η «Δύναμη» της θέλησης να παραμείνουμε σταθεροί σε όλα τα παραπάνω παρ’ όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε από το ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι εκείνη που μας βοηθά να συνεχίσουμε την παραγωγή του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού μας έργου μέσα από τις ίδιες μας τις πράξεις.

Καταρτισμ�να στελ�χη
Καταρτισμένα στελέχη

Η Ποιότητά μας είναι οι Άνθρωποί μας

Το πλεονέκτημα ενός φροντιστηρίου ΙΣΤΟΣ είναι ο αέρας που αναπνέει ο σπουδαστής μέσα στο χώρο μας. Είναι το κλίμα που δημιουργούν τα στελέχη που απαρτίζουν το φροντιστήριό μας.

Με εφόδια την αγάπη μας για την εκπαίδευση, τον σεβασμό απέναντι στους εαυτούς μας και στον σπουδαστή, την κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κάθε εκπαιδευόμενος ξεχωριστά ,με λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ψυχοσύνθεση και τις αντίστοιχες ανάγκες εκπαίδευσης και με ειλικρίνεια, αυθεντικότητα και συνέπεια απέναντι σε αυτά που υποσχόμαστε, καταφέραμε τα τελευταία 6 χρόνια να συνδέσουμε το όνομά μας με την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Οι εκπαιδευτικοί μας σύμβουλοι με την κατάλληλη ανθρωποκεντρική κατάρτιση και γνώση του αντικειμένου της πληροφορικής έχουν  σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των υποψήφιων σπουδαστών.

Οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι καθηγητές μας στα συστήματα διδαχής και στα εξειδικευμένα αντικείμενα της Πληροφορικής έρχονται να ταξιδέψουν μαζί με τον σπουδαστή στον κόσμο της πληροφορικής.

Μαθήματα & Υπηρεσίες
Μαθήματα & Υπηρεσίες

Τα σύγχρονα και έγκυρα συγγράμματα, το πλήθος των ασκήσεων και οι ώρες πρακτικής εξάσκησης με το μοναδικό σύστημα προσομοίωσης ενός επαγγελματικού χώρου που μόνο τα φροντιστήρια Πληροφορικής ΙΣΤΟΣ προσφέρουν, η ομάδα των σπουδαστών καταλήγει στην κατάκτηση του κόσμου της πληροφορικής, με την εμπέδωση της ύλης και την ανάπτυξη των απαραίτητων ικανοτήτων στο αντικείμενο που εκείνη έχει επιλέξει.

Η διαφορετικότητά μας

Ο προσανατολισμός μας επικεντρώνεται στην προσπάθεια παρά στο αποτέλεσμα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο ένας σπουδαστής μπορεί να εκφράσει αβίαστα τον εαυτό του και να αποδώσει τα μέγιστα. Το οξύμωρο είναι ότι αυτός είναι και ο μοναδικός δρόμος για την επιτυχία. Την αλήθεια την ξέρουν όμως καλύτερα οι 18000 σπουδαστές μας που μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν με την παρουσία τους.

Καλό μας ταξίδι!

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πλοήγηση σας.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΗΣ

«η μεν γαρ φυσις ανευ μαθησεως τυφλον»

(Πλούταρχος, Περί παίδων αγωγής IV)

Greek Directory

Live chat by BoldChat
Live chat by Boldchat

Homeschool.com Your Virtual Homeschool

The #1 Homeschooling Site

widgeo.net

widgeo.net

Get your own Box.net widget and share anywhere!

Post to MySpace! Share on MySpace!


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.