Lower Επίπεδο Β2


 View Emmanuel Chrysis's profile on LinkedIn

 

cid_girlLower Επίπεδο Β2

ΕκτύπωσηPDF

Τι είναι το ECCE ;

ECCE – LOWER ( B2 )

Το ECCE ( Examination for the Certification of Competency in English) είναι το Lower του πανεπιστημίου Michigan. Η εξέταση του περιλαμβάνει τέσσερεις ενότητες , οι οποίες είναι : Listening, Speaking, Writing, GVR ( grammar, vocabulary, reading ). O εξεταζόμενος πρέπει να επιτύχει τουλάχιστον το κατώτατο όριο επιτυχίας ( low Pass ) σε κάθε μια ενότητα ξεχωριστά ή να επιτύχει στις 3 από τις 4 ενότητες low pass και στη μία να είναι οριακά πιο κάτω από το low pass για να είναι επιτυχών στις εξετάσεις. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο, Μάιο και Δεκέμβριο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι διαθέσιμα δυο μήνες μετά.

Πλεονεκτήματα του ECCELOWER ( Β2 )

  • Το ECCE – LOWER είναι ένα διεθνές πιστοποιητικό, αναγνωρισμένο σε παγκόσμια κλίμακα για επαγγελματικούς σκοπούς που αναγνωρίζεται από πολλές επιχειρήσεις.

  • Αναγνωρίζεται τόσο από τον ιδιωτικό τομέα όσο και από τον ΑΣΕΠ.

  • Εκτός από την έκθεση ( writing ) αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και έτσι ο διαγωνιζόμενος δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την ορθογραφία των λέξεων.

  • Αποτελεί το ιδανικό πρώτο βήμα για την απόκτηση του ECPE – PROFICIENCY.

  • Ισχύει εφ’ όρου ζωής.

Tι είναι το FCE ;

FCE – LOWER ( Β2 )

 To FCE ( First Certificate in English) είναι το lower του πανεπιστημίου Cambridge. Η εξέταση περιλαμβάνει πέντε ενότητες, οι οποίες είναι: Reading, Writing, Use of  English, Listening και Speaking. Κάθε εξεταστική ενότητα αντιστοιχεί βαθμολογικά στο 20% επί του συνολικού βαθμού και υπάρχουν τρείς βαθμοί επιτυχίας, οι Α, Β και C και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται 2 φορές το χρόνο, Μάιο και Δεκέμβριο. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα μετά από 2 μήνες.

Πλεονεκτήματα του FCELOWER (Β2)

  • Το FCE είναι ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το δημόσιο (Α.Σ.Ε.Π.) και τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αναγνωρίζεται από χιλιάδες επιχειρήσεις αλλά και από πανεπιστήμια.

  • Αποτελεί το ιδανικό πρώτο βήμα για να προχωρήσει κάποιος σε εξετάσεις ανωτέρου επιπέδου όπως το CAE (advanced) και το CPE (Proficiency).

  • Ισχύει εφ’ όρου ζωής.

 


I recommend InvoiceOcean. The easiest way to online invoicing

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.