Microsoft Office Specialist


Εκτύπωση E-mail

Το πιστοποιητικό Microsoft Office Specialist θέτει το πρώτο παγκόσμιο πρότυπο παραγωγικότητας και γνώσης των εφαρμογών Microsoft Office. Οι εξετάσεις αυτές πιστοποιούν τον χρήστη σύμφωνα με την απόδοση του στη χρήση των εφαρμογών του Microsoft Office. Γι’ αυτό το λόγο αποτελούν και δείκτη παραγωγικότητας για εταιρείες, ακαδημαϊκά ινστιτούτα, εταιρίες προώθησης προσωπικού, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ιδιώτες. Το Office Specialist είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ εγκεκριμένο από την Microsoft πρόγραμμα πιστοποίησης, σχεδιασμένο να μετρά και να αξιολογεί τις ικανότητες του χρήστη σε εφαρμογές του Microsoft Office (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Access και Microsoft Outlook).

H πιστοποίηση Microsoft Office Specialist έχει εξασφαλίσει χιλιάδες ανθρώπους με την απόδειξη ότι είναι ικανοί να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, εκμεταλλευόμενοι καλύτερα την λειτουργικότητα των εφαρμογών του Microsoft Office.

Περισσότερα από 9000 εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο παρέχουν τις εξετάσεις Office Specialist σε πολλές γλώσσες καθώς μερικές μεγάλες εταιρείες, όπως είναι η Electronic Data Systems (EDS), αναφέρουν κέρδη στην παραγωγικότητα τα οποία αποδίδονται στην πιστοποίηση της Microsoft, όλο και περισσότερες εταιρείες ζητούν συγκεκριμένα από τους υποψήφιους υπαλλήλους τους το πιστοποιητικό Microsoft Office Specialist.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.